Autobedrijf Brouwer - Den Helder

Autobedrijf Brouwer - Den Helder

Gepubliceerd op  21 december 2018 categorie Reviews Referenties

Marcel Brouwer

Fijne kerel, goede apparaten

Na zorgvuldig overwegen heb ik twee apparaten gekocht bij Orange. Ik vond het makkelijk dat er niet te veel keuze is. Het assortiment is overzichtelijk, niet 100 merken of modellen. Ik heb een Z80 balanceermachine en Q140 bandenapparaat gekocht. Er kon weinig met de prijs, maar ik heb er nog geen moment spijt van gehad dat ik wat meer heb geïnvesteerd.

Alles was snel geregeld, na bestelling werd het de volgende dag geleverd. Makkelijk was ook hoe snel alles geïnstalleerd was. Het bandendemontageapparaat was al volledig geassembleerd. Perslucht erop en stekker eraan en ik kon het gebruiken. Dat was ideaal.

De machines zelf voldoen helemaal aan de verwachtingen. Het bandenapparaat is een sterke machine. Ik heb geen problemen met het wisselen van stijvere banden of grote velgen. Met de automatische demontagevinger gaat het heel soepel. Supertevreden over!

Het balanceerapparaat is een prima machine. Alle opties die erop zitten werken goed. Het is gewoon een goed apparaat, niks op aan te merken.

Autobedrijf Brouwer - bandenapparaat & balanceermachine

Deel dit artikel
Vul onderstaand formulier in en we bellen u terug.
Optioneel