Over ons

Pand Orange equipmentOrange equipment |

Professionele werkplaatsapparatuur

Wij zijn Orange equipment begonnen omdat we vinden dat werkplaatsapparatuur leveren slimmer kan. Door onze jarenlange ervaring bij diverse leveranciers van equipment weten we wat goed is en wat beter kan. Al onze kennis en ervaring hebben we ondergebracht in Orange equipment. 

Ons doel is onze producten slim bij de eindgebruiker te brengen. Met deze manier van werken kunnen wij 20 tot 30% goedkoper zijn dan vergelijkbare leveranciers zonder concessies te doen aan de kwaliteit van apparatuur, service of informatie.

Onze visie

Wij willen voor elk autobedrijf een goed en betrouwbaar alternatief zijn voor de ouderwetse aanbieders van werkplaatsapparatuur. Wij willen mogelijkheden bieden die bij de ouderwetse aanbieders niet mogelijk zijn.

Wij doen dat door:

- efficiënt te produceren een evenwichtig en uitgekiend assortiment aan te bieden

- vanaf de fabriek direct bij de eindgebruiker te leveren

- transparant te zijn over onze producten

- standaard 3 jaar fabrieksgarantie te geven en

- ons te houden aan onze kernwaarde: kwaliteitsproducten ontwikkelen.

Ons belangrijkste middel is onze website. U kunt hier alle productinformatie en antwoorden op belangrijke vragen vinden. Transparant en ondubbelzinnig. Bovendien kunt u eenvoudig met ons communiceren op de manier die u wilt.

In Nederland heeft Orange equipment een intensieve samenwerking met Lindeboom Equipment Support. Zij verzorgen de installaties, onderhoud en reparaties van onze werkplaatsapparatuur. Hiervoor hebben zij bij ons uitgebreide trainingen gevolgd. Doordat wij onze installaties en garantiewerkzaamheden veilig bij Lindeboom ES hebben ondergebracht, bent u verzekerd van continuïteit en professionaliteit in uw werkplaats.

Vul onderstaand formulier in en we bellen u terug.
Optioneel