Service & onderhoud

Service op locatie

Bij aanschaf van een machine van Orange equipment krijgt u standaard service op locatie. Mocht er gedurende de garantieperiode en daarna iets aan de hand zijn met uw apparatuur, wordt het vaak dezelfde dag opgelost. De monteurs van ons zusterbedrijf Lindeboom-GTG kennen de equipment van ons door en door. Daarnaast hebben de monteurs en wijzelf 100% van de gevoelige onderdelen op voorraad. Zo bent u verzekerd van een snelle oplossing en kunt u de machine weer gebruiken waarvoor ze bedoeld is.

Doordat Orange equipment de apparatuur zelf ontwikkeld en nauw contact heeft met de eindgebruiker kunnen we onze producten blijven ontwikkelen en leggen we de lat voor onszelf steeds hoger. Alles wordt direct aan de engineers teruggekoppeld. Zo bent u verzekerd van het beste product wat er op de markt te krijgen is.

Lindeboom-GTG is de merkonafhankelijke expert van onderhoud en reparaties aan werkplaatsapparatuur. Alle monteurs van Lindeboom-GTG hebben bij ons een uitgebreide training gevolgd voor installatie, onderhoud en reparaties. Kijk voor meer informatie ook op: http://www.lindeboom-gtg.nl/

Vul onderstaand formulier in en we bellen u terug.
Optioneel