Autobedrijf Lintsen - Didam

Autobedrijf Lintsen - Didam

Gepubliceerd op  4 december 2018 categorie Reviews Referenties

Via het internet vond ik een bandenmachine van Orange. Na op de website te hebben gekeken heb ik contact opgenomen met Fons. Hij heeft me goed geholpen de juiste machines te selecteren. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de Q140 bandenwisselmachine en de Z120 balanceermachine.

De machines werden netjes de dag nadat we het besteld hadden geleverd. Na het uitpakken waren de machines snel geïnstalleerd. De bandenmachine was stekker eraan, lucht erop, vastzetten aan de vloer en we konden ermee werken. De balanceermachine was ook binnen een half uurtje geïnstalleerd.

We hebben gekozen voor de Z120 balanceermachine om de gebruiksvriendelijkheid en het feit dat er meer vakken op zitten (hadden er nog wel wat meer mogen zijn). Werking is goed, set is heel compleet.

De Q140 bandenwisselaar hebben we gekozen op advies van Fons. Omdat we toch aardig wat bandjes wisselen adviseerde hij om een machine te nemen met een automatische demontagevinger. Dat was even wennen voor ons, maar we zijn er nu heel blij mee! We overwegen dan ook om nog zo’n machine aan te schaffen.

Deel dit artikel
Vul onderstaand formulier in en we bellen u terug.
Optioneel